Praznicul Adormirii Maicii Domnului și Manifestările legate de Zilele Sfinţilor Martiri Brâncoveni în Episcopia Italiei

adormirea maicii domnuluiDupă cum informează site-ul Episcopia-Italiei, vineri, 15 august, Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de pe lângă sediul Eparhial de la Roma își va prăznui Hramul pentru a șasea oară. La acest moment de prăznuire, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan va sluji Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi. Programul liturgic va începe la orele 09:00 pe o scenă special amenajată în parcul Episcopiei. După slujirea Dumnezeieștii Liturghii, va urma și tradiționala agapă frățească, alături de toți creștinii și pelerinii prezenți la praznicul Adormirii Maicii Domnului. brancoveni

Sâmbătă, 16 august, la sediul Episcopiei de la Roma, dar și în toate parohiile din Italia, se va sluji Dumnezeiasca Liturghie întru pomenirea Sfinților Martiri Brâncoveni, la care se vor adăuga diverse manifestări religioase și culturale comemorative. Preasfințitul Părinte Episcop Siluan va sluji Dumnezeiasca Liturghie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, la Sediul Episcopiei începând cu orele 09:30.

Sfârșitul Zilelor Sfinților Brâncoveni în Episcopia Italiei se vor încununa Duminică 17 august, cu slujirea în sobor alături de Preasfințitul Părinte Episcop Siluan, a parohiilor din Roma și împrejurimi, și cu un program de poezie și cântec religios prezentat de parohiile prezente, pentru ca Sfinții Martiri Brâncoveni să fie cinstiți cum se cuvine și în cetatea mucenicilor, de la Roma.

Annunci

Pubblicato il 14/08/2014 su Noutați Ortodoxe. Aggiungi ai preferiti il collegamento . Lascia un commento.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

w

Connessione a %s...

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: